Influencer och idrottsutövare Nadia Nolan berättar om sin framgångsrika resa inom fitnessvärlden

Influencer och idrottsutövare Nadia Nolan berättar om sin framgångsrika resa inom fitnessvärlden. Foto: Instagram @hardcorenadia
Influencer och idrottsutövare Nadia Nolan berättar om sin framgångsrika resa inom fitnessvärlden. Foto: Instagram @hardcorenadia

Varje dag introduceras nya verktyg för samhället och integreras grundläggande i vardagen för många individer runt om i världen. Med internets ökande popularitet anpassar sig nu många yrkesverksamma till sociala medier för att maximera framgången för deras arbete inom den digitala sfären.

+ Klicka här för att se Nadia Nolans framgångsrika videor på Instagram

Ett exempel på detta är idrottaren Nadia Nolan som är en framstående figur inom fitnessvärlden i USA.

+ Se över 20 bilder på influencer och idrottsutövare Nadia Nolan

Tillsammans med sin make, Larry Nolan, driver hon H Fitness, ett framstående nätverk av gym i landet med huvudkontor i Santa Clarita i Kalifornien. Trots att hon började sent, är Nadia på snabb uppgång inom fitnessindustrin.

Influencer och idrottsutövare Nadia Nolan berättar om sin framgångsrika resa inom fitnessvärlden. Foto: Instagram @hardcorenadia
Influencer och idrottsutövare Nadia Nolan berättar om sin framgångsrika resa inom fitnessvärlden. Foto: Instagram @hardcorenadia
“När jag började min karriär trodde jag alltid att jag hade startat för sent. Att byta karriär vid 30 års ålder och gå in i fitnessbranschen skulle inte vara lätt. Alla dessa år senare älskar jag att dela de upplevelser jag har haft, att försöka komma i form, bygga upp en verksamhet och behålla ett bra förhållande.

Jag känner att många kvinnor kan identifiera sig med vad jag har gått igenom och fortfarande går igenom”, förklarar Nadia Nolan.

Efter mycket beslutsamhet och att ha övervunnit många livets hinder, är Nadia Nolan nu på toppen av sin karriär inom fitness, särskilt på sociala medier.

För närvarande har hon över 316 000 följare som följer hennes dagliga rutin, delad mellan träningar och berättelser med lärdomar och insikter om gymvärlden.

“Jag håller det alltid äkta och förklarar kampen och varför det inte är något problem att gå igenom dem på denna resa. Detta är den del jag älskar mest.

Att höra folk relatera och inse att jag är som dem och att de kan göra vad de vill, även om det tar tid och de faller ibland. Jag började när recessionen träffade, och det var brutalt.

Många gånger trodde jag inte att jag skulle klara det. Jag älskade att hjälpa andra, men att betala räkningarna var svårt. Att förlora allt jag hade för att hålla mitt företag flytande var svårt, men nu var det värt det”, säger influencern.

Foton och video: Instagram @hardcorenadia

Back to top